3M™ Cubitron™ II Hookit™ multilyukas gyaluív70 mm x 396 mm, 80+, 120+,180+, 220+, 320+

  • Az elektrosztatikusan eloszlatott, háromszög alakú szemcsék 30%-kal gyorsabban vágnak, mint más prémium csiszolóanyagok.
  • A precíziósan megmunkált, önélező szemcsék kétszer hosszabb ideig tartanak, mint a hagyományos ipari csiszolóanyagok.
  • Az élesebb vágófelületnek köszönhetően kisebb nyomásra van szükség, ami csökkenti a súrlódást és a kopást is.
  • A multilyukas kivitel kiváló porelszívást biztosít.
  • A kampót és hurkot alkalmazó Hookit™ stílus szoros rögzítést és gyors eltávolítást kínál
  • 80+ és 320+ közötti kategóriákban kapható.

A 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 737U gyaluívek prémium, hosszú élettartamú csiszolóanyagok önélező szemcsékkel, amelyek gyorsabb vágást is biztosítanak, míg a mutlilyukas mintának köszönhetően a kiváló porelszívást is lehetővé teszik.

A 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 737U gyaluív ötvözi a 3M™ csúcstechnológiáját az autóipari javítási eljárásokkal. Hosszú élettartamú, háromszög formájú, elektrosztatikusan irányított és precíziósan megmunkált szemcséi önélező tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez gyorsabb vágást tesz lehetővé, míg a csiszolóív teljesítménye kétszer olyan hosszú ideig tart, mint a hagyományos ipari csiszolóanyagoké. A precíziós tulajdonságok, ötvözve a kiváló porelszívást lehetővé tévő multilyukas kialakítással, ideálisan alkalmassá teszi a terméket a festék eltávolítására, a kitt csiszolásra és a finomabb csiszolási munkák előkészítésére. A Hookit™ rendszer lehetővé teszi a fokozatok közötti gyors váltást.

683 Ft